Vrijwilligers

Wie kan vrijwilliger worden?
Iedereen uit ”s-Hertogenbosch tussen de 15 en 24 jaar kan vrijwilliger worden! Er zijn op dit moment tussen de 75 en 100 vrijwilligers actief bij De Poort.

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?
Als vrijwilliger kun je meehelpen achter de bar, garderobe of kassa tijdens evenementen. Ook kun je bij de techniekgroep aansluiten en alles leren over bands uit versterken, het uitlichten van artiesten, het opbouwen van podiums en apparatuur en uiteraard het bedienen van de knoppen tijdens evenementen. Sinds kort is er ook een kookgroep actief die de catering verzorgt voor verschillende activiteiten en een mediagroep die filmen, fotograferen, alles bewerken en de (social) media kanalen bij houden.

Daarnaast kun je aansluiten bij de diverse werkgroepen die de activiteiten organiseren om mee te denken of zelfs zaken mee te regelen. Deze werkgroepen bestaan allemaal uit leeftijdsgenoten en worden ondersteund door één van de jongerenwerkers. Of, als je zelf een leuk idee hebt, kun je je eigen activiteit organiseren en je eigen werkgroep creëren. Het maakt niet uit of je elke week beschikbaar bent of maar één avond per maand kan mee helpen.

Foto van de Master Party


Waarom vrijwilligerswerk doen?
Als vrijwilliger, het woord zegt het al, krijg je niet betaald. Maar dit betekent niet dat je het voor niks doet. Naast dat het supergezellig is, je nieuwe mensen leert kennen en je er veel van leert heb je als vrijwilliger ook nog eens de volgende privileges:

– Je mag mee naar ons jaarlijkse vrijwilligersweekend. Een weekend wat je nooit zult vergeten!
– Je mag gratis naar activiteiten die De Poort organiseert!
– Je krijgt gratis hapjes en drankjes wanneer je meehelpt.
– Je mag op plekken komen waar bezoekers niet mogen komen en kunt zelfs een eigen sleutel krijgen.
– Je krijgt een leuk shirt en hoodie.
– Je mag met apparatuur werken waar je normaal gesproken niet snel mee in aanraking komt.
– Je mag gratis deelnemen aan diverse cursussen en workshops (denk aan BHV, Sociale Hygiëne, IVA, omgaan met agressie)
– Een groot deel van deze vrijwilligers hebben een eigen sleutel en kunnen in principe 24/7 De Poort binnen. Uiteraard liggen hier bepaalde afspraken aan ten grondslag.

Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand contactformulier in we nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

1236175_433266870111333_1846347237_n

Contactformulier

 

Verificatie