Vakantie activiteiten

Tijdens de carnavalsvakantie, mei vakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie vinden de zogenaamde vakantie activiteiten plaats. Deze vakantie activiteiten houden in dat De Poort een leuk uitje organiseert voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar. Een dagje zwemmen, snowboarden, pretpark, blowkarten, paintballen, wakeboarden, quadrijden, paardrijden,golfen, zeilen, windsurfen, wandklimmen, mountainbiken, lasergamen of karten. Het kan allemaal! Deelnemers kunnen zelf ook suggesties doen en bepalen middels een poll zelf welke activiteit het wordt.

 De Poort treft alle voorbereidingen en bekostigt en regelt het vervoer. De deelnemers hoeven enkel zich in te schrijven en de activiteit zelf te betalen. Omdat er meestal met een grote groep wordt gegaan, kan De Poort vaak een aanzienlijke korting regelen. Voor jongeren die uit een gezin komen die het niet zo breed hebben is er een speciale kortingsregeling, zodat gebrek aan geld geen reden  niet iets leuks te gaan doen tijdens de vakantie. Voor meer informatie over de kortingsregeling kan contact opgenomen worden met één van de jongerenwerkers van De Poort.

Inschrijven voor de activiteiten gaat altijd via de website van De Poort. Iemand die zich inschrijft krijgt een bevestiging en een week voor de activiteit plaats vindt krijgt hij/zij nog een e-mail met informatie over het programma, de tijden, de locatie en wat je zoal mee dient te nemen.