Inschrijvingen Lifestyle Challenge 2020 geopend!

Al vanaf 2014 organiseert De Poort in samenwerking met PowerUP073 (voorheen ’S-PORT) The Lifestyle Challenge. The Lifestyle Challenge is een project waarin jongeren in de leeftijd van 16 t/m 23 jaar in 4 maanden tijd bezig zijn met gezonde voeding en beweging. Het doel hiervan is om jongeren bewust te maken van een gezondere levensstijl en het plezier in sporten met uiteindelijk als einddoel een obstacle run: ‘Breakout Run’.

Sportwerker Sjoerd Peeters verzorgt telkens een leuke en intensieve training om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het einddoel. De trainingen zijn heel divers en vinden plaats op verschillende locaties.

Denk vooral aan bootcamp en crossfit trainingen, maar ook aan activiteiten als hardlopen, fitnessen, klimmen en zwemmen. Naast de trainingen besteden we ook aandacht aan een gezonde levensstijl. Dit doen we door middel van challenges gekoppeld aan verschillende thema’s.

Er hangen een aantal voorwaarden vast aan het project. Zo dienen deelnemers een contract te tekenen waarin afspraken staan over aanwezigheid, kleding en afmelden.

De kosten voor The Lifestyle Challenge bedragen 25,-. Hiervoor krijgt de deelnemer twintig trainingen en een deelnamebewijs voor tenminste de Breakout Run en waarschijnlijk ook de vestingloop, die samen een waarde hebben van ongeveer €80,-. Voor oud-deelnemers geldt een promotie aanbod: bij het werven van een nieuw iemand mag je samen voor €35,- meedoen. Hieronder kun je jouw deelnamebewijs aanschaffen: 

The Lifestyle Challenge is bedoeld voor jongeren van 16 t/m 23 jaar. Jongeren onder de 18 jaar dienen toestemming te krijgen van hun ouders. Partycrew, de organisatie achter de Breakout Run, sponsort het project.

De eerste bijeenkomst van The Lifestyle Challenge 2020 is op woensdag 22 januari om 19.00 uur en zal vooral in het teken staan van uitleg, kennismaking met andere deelnemers en een 0-meting.

De daaropvolgende trainingen zullen telkens op woensdag plaatsvinden. Hieronder een impressie van de Lifestyle Challenge 2016: