Schrijf je hier in voor de Lifestyle Challenge 2019!

Al vanaf 2014 organiseert De Poort in samenwerking met PowerUp073 de Lifestyle Challenge. De Lifestyle Challenge is een project waarin jongeren gezamenlijk trainen onder begeleiding van een sportwerker en een jongerenwerker om uiteindelijk aan een obstacle run mee te gaan doen.

Gedurende drie maanden gaat een groep jongeren in de leeftijd van 16 t/m 24 jaar vol aan de bak om mee te kunnen doen aan een obstacle run. De obstacle run van 2019 waar we aan meedoen is de Breakout Run die plaats vindt op zaterdag 1 en zondag 2 juni. De sportwerker Sjoerd Peeters verzorgt telkens een leuke training. De eerste training is op woensdag 20 februari. Behalve kennismaking, uitleg van het project vindt er dan ook een nulmeting plaats. De trainingen op woensdag 6 maart en 1 mei vervallen i.v.m. de carnavals- en meivakantie. De twaalf trainingen zijn heel divers en vinden plaats op verschillende locaties. Denk vooral aan bootcamp achtige trainingen, maar ook aan activiteiten als klimmen, boksen, fitnessen en zwemmen.

Er hangen een aantal voorwaarden aan het project vast. Zo dienen de deelnemers een contract te tekenen waar afspraken staan over aanwezigheid, kleding en bijvoorbeeld afmelden. De kosten voor de Lifestyle Challenge bedragen €25,-. Hiervoor krijgt de deelnemer twaalf trainingen en een deelnamebewijs voor de Breakout Run en Vestingloop (t.w.v. €86,-). Ook wordt het vervoer naar de Breakout Run en de trainingen geregeld en bekostigd voor dit geld. De Lifestyle Challenge is bedoelt voor jongeren van 16 t/m 24 jaar. Jongeren onder de 18 jaar dienen toestemming te krijgen van hun ouders. Partycrew, de organisatie van de Breakout Run, sponsort het project. Brand Loyalty sponsort de deelname aan de vestingloop en echte Dri Fit shirtjes van Nike.

Wil je meedoen? Geef je dan op via onderstaand inschrijfformulier.

Aanmelding Lifestyle Challenge

 

Verificatie