Schoolfeesten

Jouw schoolfeest bij De Poort?
De Poort heeft al vele keren als locatie gediend voor schoolfeesten van het onder andere het Jeroen Bosch College, het Sancta Maria Mavo, het Helicon en de Bossche Vakschool. Wil je dat jouw schoolfeest ook een keer bij De Poort wordt georganiseerd? Neem dan contact op met Johan van Zon door te mailen naar johan@jc-de-poort.nl of te bellen of appen naar 06-55790843. De jongerenwerkers van De Poort hebben veel ervaring met het organiseren van feesten en kunnen dit eventueel, samen met leerlingen, voor een school doen. Van brainstormen, promoten tot de daadwerkelijke uitvoering.

Maatwerk
Het schoolfeest kan helemaal op maat georganiseerd worden:
– Voor de onderbouw, bovenbouw of een bepaald leerjaar.
– De organisatie kan in handen liggen van docenten, leerlingen, jongerenwerkers of een combinatie daar van.
– Qua thema’s zijn er tal van mogelijkheden: van gala, carnaval, schuimparty’s tot aan silent disco’s, 90’s, jungle en zomerfeesten. Bijna alles kan!
– Schoolbandjes, dj’s of bekende artiesten kunnen ook optreden. Bekende artiesten zoals Broederliefde en Ronnie Flex hebben al bij eerdere schoolfeesten op het podium gestaan.

Roken en alcohol
De Poort hanteert een alcohol- en rookontmoedingsbeleid. Dit houdt onder andere in dat De Poort terughoudend is in het aanbieden van alcohol of het faciliteren van rookplekken bij feesten waar ook minderjarige jongeren aanwezig zijn. In sommige grensgevallen waar bijvoorbeeld jongeren van zestien jaar en ouder komen, wordt er gewerkt met polsbandjes.

Tarieven
De tarieven zijn zeer schappelijk, aangezien het voor De Poort ook van meerwaarde is dat er veel jongeren over de vloer komen. Neem voor meer informatie contact op met Johan van Zon via johan@jc-de-poort.nl of 06-55790843.