Ramadag 2019

Eén dag lang, van zonsopgang tot zonsondergang, niet eten en drinken. Dat is de Ramadag! En ’s avonds, zoals bij een echte “Iftar”, gezellig met alle anderen lekker buitenlands eten tot je erbij neer valt. Durf jij de uitdaging aan?

Om begrip te creëren voor andermans cultuur wordt de Ramadag georganiseerd. Het is inmiddels de derde editie en iedereen die tussen de 12 en 24 jaar is kan zich aanmelden. Zij die zich opgeven worden toegevoegd aan een whatsappgroep met de andere deelnemers. Daar wordt iedereen nog eens extra geïnformeerd en heeft men steun aan elkaar tijdens de zware momenten.

’s Avonds kan men vanaf 19.00u bij De Poort terecht. Om 21.30u gaan de deuren van de grote zaal open, waar heerlijk eten en drinken klaar staat. Om 21.41u gaat de zon onder en mag men aanvallen en de buik rond eten. Voor slechts €2,50 eigen bijdrage, wat je op de avond zelf meeneemt, mag je onbeperkt eten en drinken! Ook al is het je niet gelukt om de hele dag vol te houden.

Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier of bij Mohammed Allouch van PowerUp073 (06-21282935), één van de initiatiefnemers van de Ramadag. Hij organiseert dit samen met Bob Heemskerk, jongerenwerker, en drie vrijwilligers van De Poort: Lilit Movsesjan (16), Chaimae (14) en Soumia Knaan (16).

Wees op tijd met aanmelden via onderstaand formulier, want vol = vol!

Aanmeldformulier Ramadag

 

Verification