Quiz Night

Op dinsdag 19 december vindt de allereerste quiz avond plaats bij De Poort! Een gezellig avondje uit met je vrienden waar al die nuttige en nutteloze algemene kennis van pas komen. Een gratis quiz met prachtige prijzen, lekkere hapjes en veel gezelligheid! De quiz avond is er voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar.
 
Hoe gaat de quiz avond in zijn werk?
Tijdens deze avond ga je het met jouw team opnemen tegen zeven andere teams. Elk team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf mensen. Er worden verschillende quizvragen gesteld. Elk goed antwoord levert punten op. Het team met de meeste punten wint. De quiz begint om 19.30u en duurt tot ongeveer 21.30u. Vanaf 19.00u kun je binnenlopen en aanmelden. Tussendoor is er een pauze.
 
Wat kun je winnen?
Het team wat eerste wordt wint een te gekke prijs, namelijk: een biosccopbon t.w.v. €10,- voor elk teamlid! Ook zijn er prijzen voor de teams die tweede en derde worden.
 
Waar gaan de quizvragen over?
Het thema is 2017 en er zijn zes verschillende categoriën met elk vijf tot tien vragen. De volgende categoriën komen aan bod:
 
– Muziek
– Film
– Actualiteit
– Leefstijl (mode, kunst, cultuur, gezondheid)
– Bekende mensen (celebs, soaps, hollywood, gossip, barbie, etc.)
– Rekenen
 
Hoeveel kost het om mee doen?
Dat is het mooiste van alles: helemaal niets! Enkel de moeite om een team bij elkaar te zoeken, je in te schrijven en op te komen draven. Maar let op, er is slechts plek voor een aantal teams en vol = vol!!! Dus schrijf je gelijk nog in of je loopt die bioscoopbonnen misschien wel mis…
 
Hoe schrijf je je in?
Hieronder kun je je voor inschrijven. Het enige wat je nodig hebt is het aantal teamleden, jouw contactgegevens en een teamnaam. Op de avond zelf kunnen teams zich ook nog inschrijven, maar de kans is groot dat de inschrijvingen dan al vol zitten.
 

Fieldset

 

Verification