Meivakantie activiteit: Bobbejaanland in België!


Jongeren hebben zelf via social media kunnen stemmen op wat we op 1 mei gaan doen. Bobbejaanland won het met één stem meer van zwemmen bij Splesj en twee stemmen meer dan kanoën.

Op woensdag 1 mei kun je dus mee gaan naar Bobbejaanland in België! Het vervoer wordt betaald door De Poort. Je hoeft enkel de ticket (€22,-) te betalen. Voor mensen die het minder breed hebben is er een speciale kortingsregeling. Voor meer info hierover neem contact op met Bob Heemskerk (06-28787889).

Als je jouw deelnames bewijs en inschrijving hieronder hebt voltooid, krijg je een bevestigingsmail met jouw deelname bewijs. Zorg dat je deze op woensdag 1 mei bij hebt! Je wordt om 09.00u verwacht bij De Poort. Zorg dat je op tijd bent. Om uiterlijk 09.15u vertrekken we en verwachten rond 11.00u in het park te zijn. Op z’n laatst vertrekken we om 16.00u vanuit Bobbejaanland, zodat we voor 18.00u terug zijn bij jongerencentrum De Poort.

Vergeet behalve je deelnamebewijs ook niet om wat zakgeld en/of lunch en drinken mee te nemen. Bij slecht weer is het verstandig om daar naar te kleden. Dus check vooraf het weerbericht.