Mei activiteit: dagje naar Walibi Holland

Elke vakantie organiseert De Poort de zogenaamde vakantieactiviteiten. Speciaal bedoelt voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 23 jaar die, om wat voor reden dan ook, niet op vakantie gaan of niet veel te doen hebben tijdens vakanties. Wat we op 2 mei, in de mei vakantie gaan doen, bepalen de jongeren zelf via een poll op Facebook.

Er was deze editie een overduidelijke winnaar: een dagje pretpark won het met 26 stemmen van het zwemmen bij een subtropisch zwembad (15 stemmen) en de door een jongere zelf ingebrachte paardrijden (6 stemmen).  En met 27 stemmen won Walibi Holland het van de Efteling (8 stemmen), Moviepark Germany (4 stemmen) en nog 6 andere attractieparken. Op woensdag 2 mei, gaat De Poort dus naar Walibi Holland!

 

De Poort regelt de activiteit en regelt en bekostigd het vervoer. Een deelnemer hoeft enkel de entreekosten op te hoesten. De entreekosten voor Walibi zijn €23,- Hebben jullie het thuis niet zo breed? Neem dan contact op met één van de jongerenwerkers om te kijken of je in aanmerking komt voor de 50% kortingsregeling.

Ben je tussen de 12 en 23 jaar en wil je ook mee? Dan kan! Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Maar wees er snel bij, want vol = vol! Een week van te voren krijg je nog een informatiemail met alle belangrijke informatie over het uitje. Zoals hoe laat je waar wordt verwacht, hoe laat je ongeveer weer thuis bent en wat je allemaal mee moet/kunt nemen.

(LET OP: INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK, DE ACTIVITEIT ZIT VOL!)