Inloop

Maandagavond: Spelleninloop
Iedere maandagavond van 19.00u tot 22.30u is het spellenavond. Geen playstation, online games, x-box, maar gezellig ouderwets gezelschapspellen spelen! Dat is waar spellenavond omdraait. Je kunt je eigen spel meenemen, aansluiten bij een spel van een ander of één van de vele spellen van De Poort lenen. Kom gerust eens binnenwandelen op de maandagavond!

Dinsdag- en woensdagavond: Open Inloop
Elke dinsdag en woensdag 19:00 tot 22:30 is er een open inloop. Dit betekent dat je binnen kunt lopen om met je vrienden te chillen, kletsen, darten, biljarten, gamen, tv kijken en meer. Natuurlijk kun je er ook terecht voor vragen of als je een leuk idee hebt voor een evenement. Ook vindt er elke woensdagavond gratis bootcamp plaats.

Donderdagavond: “Chix” Meidenavond
Jongerencentrum de Poort organiseert iedere donderdag een meidenavond genaamd  “Chix”.
Een gezellige wekelijkse avond voor meiden van 12 t/m 17 jaar. De activiteit start om 19.00u en duurt tot 21.00u. Elke week is er iets anders te doen, speciaal voor meiden! Interesse? Kom een keer vrijblijvend kijken of voor meer informatie neem contact op.

Maandag- t/m zondag
Op werkdagen tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag) is De Poort doorgaans altijd open en zijn er beroepskrachten aanwezig. Tijdens schoolvakanties is dit niet structureel het geval. In het weekend zijn er geen beroepskrachten aanwezig, maar zijn er regelmatig jongeren aanwezig die zelf in het bezit zijn van een sleutel. Op zondag t/m donderdag is De Poort tot maximaal 22.30u open. Op vrijdag en zaterdag, tijdens schoolvakanties en met evenementen is De Poort tot maximaal 02.00u geopend.