Huiswerkbegeleiding bij De Poort

Studieruimte in De Poort

Jongerencentrum De Poort heeft sinds 2017 een ruimte speciaal ontworpen voor jongeren die rustig huiswerk willen maken. Er is internet, wifi, stroom, een schoolbord, voldoende zitplekken en bureau’s, zitzakken en zelfs een aparte stilteruimte waar je jezelf even kunt terug trekken om bijvoorbeeld iets te leren. En als je bij het leren en huiswerk maken even een break nodig hebt, kun je in de café ruimte even poolen of darten. De studieruimte is er voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar en is open tijdens de reguliere openingstijden van De Poort. Er is verder gratis thee, koffie en water aanwezig en tegen betaling kan men iets uit de snoepautomaat halen. Kom gerust een keer binnen wandelen!

Gratis huiswerkbegeleiding

Behalve een studieruimte faciliteert De Poort dus gratis (!) huiswerkbegeleiding. De Poort doet dit niet alleen. Naast De Poort bieden Young Connect en PowerUp073 in vier andere jongerencentra in Den Bosch ook gratis huiswerkbegeleiding aan. Klik hier voor een overzicht van de andere tijden en locaties. De huiswerkbegeleiding van De Poort wordt op dit moment aangeboden op de volgende momenten:

Medewerkers van De Poort begeleiden jongeren in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar op deze momenten bij het maken van huiswerk en het leren voor toetsen of examens door ze bijvoorbeeld te overhoren. Maar denk ook aan helpen bij bijvoorbeeld het aanvragen van studiefinanciering, het opstellen van een CV of sollicitatiebrief, het maken van een planning, het leren voor een theorie examen of het doen van de belasting aangifte. De begeleiders hebben allen hun expertises, maar hebben ook niet alle wijsheid in pacht. Als ze iets echter niet weten, gaan ze het samen met jou uitzoeken. Twee weten altijd meer dan één!

Aanmelden voor huiswerkbegeleiding

Ben je geïnteresseerd? Je kunt je voor huiswerkbegeleiding bij De Poort of één van de andere vier locaties opgeven via onderstaand formulier. Er zal dan contact met je worden opgenomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op de locatie.

Je bent ook van harte welkom om een keer te komen kijken bij De Poort.
Voor een afspraak of voor meer informatie voor de huiswerkbegeleiding bij De Poort kun je ook direct contact opnemen met Lindley Davis via lindley@jc-de-poort.nl of 06-54386172.

Voorkeur Locatie Huiswerkbegeleiding

 

Contactgegevens aanmelder

 

Informatie leerling

 

Verification