Studiebegeleiding

Studieruimte
Jongerencentrum De Poort heeft sinds 2017 een ruimte speciaal ontworpen voor jongeren die rustig huiswerk willen maken. Er is internet, wifi, stroom, een schoolbord, voldoende zitplekken en bureau’s, zitzakken en zelfs een aparte ruimte waar je jezelf even kunt terug trekken om bijvoorbeeld iets te leren. En als je na uren leren en huiswerk maken even een break nodig hebt, kun je in de café ruimte even poolen of darten. De studieruimte is er voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar en is open tijdens de reguliere openingstijden van De Poort. Er is verder gratis thee, koffie en water aanwezig en tegen betaling kan men iets uit de snoepautomaat halen. Kom gerust een keer binnen wandelen!

Gratis studiebegeleiding
Behalve een studieruimte faciliteert De Poort in samenwerking met One World Citizens en Avans Hogeschool tevens gratis (!) studiebegeleiding.
De studiebegeleiding wordt op dit moment aangeboden op de volgende momenten:

Elke maandag van 16.00u tot 18.00u
Elke dinsdag van 16.00u tot 18.00u
Elke donderdag van 16.00u tot 18.00u

HBO studenten van Avans Hogeschool én medewerkers van De Poort begeleiden jongeren in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar op deze momenten bij het maken van huiswerk en het leren voor toetsen of examens door ze bijvoorbeeld te overhoren. Maar denk ook aan helpen bij bijvoorbeeld het aanvragen van studiefinanciering, het opstellen van een CV of sollicitatiebrief, het maken van een planning, het leren voor een theorie examen of het doen van de belasting aangifte. De begeleiders hebben allen hun expertises, maar hebben ook niet alle wijsheid in pacht. Als ze iets echter niet weten, gaan ze het samen met jou uitzoeken. Twee weten altijd meer dan één!

Aanmelden voor studiebegeleiding
Ben je geïnteresseerd? Je kunt je vrijblijvend opgeven via onderstaand formulier.
Je bent ook van harte welkom om een keer te komen kijken.
Voor een afspraak of voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam Riemersma via mirjam@jc-de-poort.nl of 06-15494209.

Informatie leerling

 

Contactgegevens aanmelder

 

Verification