Halloween Horror Tour e-tickets vanaf nu beschikbaar!

Waarom doe je er verstandig aan om een e-ticket te kopen?

We sommen vier redenen voor je op waarom je beter af bent met een e-ticket, dan met een ticket die je aan de kassa koopt.

1. Zeker van een ticket

Als je online een ticket koopt ben je verzekerd van een plekje in het grootste en meest angstaanjagende spookhuis van Nederland! Mensen aan de kassa kunnen bedrogen uitkomen als ze na een half uur wachten er achter komen dat de tickets uitverkocht zijn. Er zijn slechts 250 tickets beschikbaar, dus aarzel niet te lang!

2. Goedkoper

Als je jouw tickets voor 1 oktober koopt betaal je slechts één euro per ticket. Regular tickets kosten €2,- en zijn vanaf 1 oktober t/m 25 oktober te koop. Tickets aan de “The Gate” kosten €3,- per stuk.

3. Geen lange wachttijden aan de kassa

Wanneer je online een ticket koopt kun je de kassa overslaan en direct een bandje ophalen met jouw starttijd. Vergeet je e-ticket niet uitgeprint mee te nemen!

4. Geen lange wachttijden voor de horror tour

Mensen die een e-ticket kopen zijn verzekerd van een bepaalde starttijd.
Terwijl mensen die een ticket aan de kassa kopen de eerstvolgende beschikbare starttijden krijgen. Dit kan betekenen dat je om 20h00 aan de kassa een kaartje koopt en de eerstvolgende beschikbare tijd pas om 21h30 is en je dus anderhalf uur moet wachten. Voorgaande jaren is gebleken dat het met name in het begin van de avond heel druk is en de wachttijden dan kunnen oplopen.

Elke vijf minuten start er namelijk een groep van maximaal 6 personen aan de horror tour. Hoe eerder je een e-ticket koopt voor een bepaald tijdsvak, hoe eerder je wordt ingepland in dat tijdsvak.
Dus koop je bijvoorbeeld als allereerst een online ticket voor het tijdsvak 20h00h – 21h00, dan start je om 20h00. Koop je als 30ste persoon een ticket, dan begin je om 20h20.
Tickets die in één bestelling verkocht worden, worden automatisch bij elkaar in één groep gepland. Zorg dat je minimaal 15 minuten van tevoren, met jouw e-ticket, jouw armband met starttijd hebt opgehaald, anders worden deze tijden vrij gegeven.