Eerste Open Jam op 25 jan.

Altijd in een band willen spelen? Willen schitteren als een rockstar? Achter het drumstel, microfoon, (bas)gitaar of keys? Dan is dit je kans! Op vrijdag 25 januari organiseert Jongerencentrum de Poort in samenwerking met Music’scool het eerste open podium, met als titel “Open Jam”.

Open Jam komt elke maand terug. Iedereen die een muziekinstrument (ja, ook zingen zien we als een instrument!) beheerst, beginnend of gevorderd, is welkom om mee te doen. Music’scool en De Poort zorgen voor een goede backline, een enthousiast publiek en er is een bandcoach van Music’scool aanwezig om iedereen van tips en trucs te voorzien.

Het is een ongedwongen avond, waar je om de beurt kan laten horen wat je kan en leuk vindt, samen met andere muzikanten. En wie weet komt er op die manier wel een leuke band van de grond! Jij kan hier aan meedoen, gratis! Kom ook naar de Open Jam. Je hoeft verder geen instrument mee te nemen. We zien je graag op vrijdag 25 januari vanaf 20:00 uur bij Jongerencentrum de Poort, Geerke 8, te ‘s-Hertogenbosch!