De Poort en COVID-19

De Poort is dicht

Vanwege het besluit van het kabinet rondom het Corona virus heeft ook De Poort haar deuren gesloten tot tenminste 6 april.

Impact en Nonsjalant verplaatst

De events Impact: Delany en Nonsjalant worden beiden verplaatst. Tickets blijven gewoon geldig. Indien je een ticket hebt en je niet op de nieuwe datum kunt gaan, krijg je geld terug. Neem in dat geval contact met ons op.

Eenzame jongeren

Het jongerenwerk van De Poort benadert actief jongeren die op zichzelf wonen of kwetsbaarder zijn dan anderen. Om een vinger aan de pols te houden, te helpen waar nodig of te voorkomen dat ze in een sociaal isolement komen. Als jij hier ook behoefte aan hebt of iemand kent die daar behoefte aan heeft, neem dan gerust contact op met één van onze jongerenwerkers.

Jongeren staan klaar voor anderen

Maatschappelijke stagiaires en vrijwilligers van De Poort willen graag een handje helpen in deze bizarre tijden. Gaat u liever zelf de deur niet uit omdat u in een kwetsbare doelgroep valt, laat het ons dan weten… een jongere wil graag een boodschap voor u doen. Hetzelfde geldt voor mensen die omhoog zitten met hun kinderen en een cruciaal beroep hebben: jongeren van De Poort willen graag op uw kinderen passen.